Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Tom Morello & Daron Malakian στον νέο δίσκο των Linkin Park!

Στις 17 Ιουνίου οι Linkin Park κυκλοφορούν τον νέο δίσκο τους, που έχει τίτλο The Hunting Party και τα νέα είναι φοβερά. Ο ήχος επιστρέφει σε πιο hardcore, punk και heavy ρυθμούς και θυμίζει εποχές Hybrid Theory.

Οι Linkin Park είναι ένα συγκρότημα που ποτέ δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και να αλλάζει τον ήχο του, πράγμα που ενόχλησε πολλούς φανς, αλλά εμένα προσωπικά καθόλου. Ο νέος δίσκος τους θυμίζει έντονα παλαιότερα, "πιο σκληρά" χρόνια αλλά φαίνεται ίσως το πάνε ένα βήμα παρακάτω αφού ανακοινώθηκαν τα τέσσερα ονόματα έκπληξη τα οποία θα συμμετάσχουν στον νέο δίσκο.


Συγκεκριμένα ο Page Hamilton των Helmet θα συμμετάσχει στο κομμάτι All for Nothing,  o rapper Rakim στο Guilty All the Same που ήδη κυκλοφόρησε και άφησε θετικότατες εντυπώσεις και στα κομμάτια Rebellion και Drawbar ο Daron Malakian (SOAD) και ο Tom Morello (Rage Against the Machines) αντίστοιχα!


Δεν μπορώ να πω οτι η συνεργασία του Malakian με τους Linkin Park δεν ήταν ένα όνειρο του 13 χρονου εαυτού μου, τότε που ανακάλυπτα την metaσκηνή μέσα απο τους ήχους των Linkin Park και των System of a Down ταυτόχρονα.

Ο Tom Morello επίσης είναι ένας απο τους πιο ιδιοφυής μουσικούς, ο οποίος δημιουργεί riffs που αφήνουν ιστορία με τον μοναδικό του τρόπο και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνδυαστεί ο funk ήχος του με τις φωνές των Shinoda και Chester Bennington.

Διαβάστε τι γράφει το Loudwire (μέσω του rockisdead.gr) για το Rebellion:

«Με τίτλο Rebellion, εσύ ως ακροατής περιμένεις χάος και μακελειό, και αυτό ακριβώς σου δίνουν οι Linkin Park. Με σχεδόν thrashy vibe, γρήγορα riff και τεράστια ντραμς. Όσο το ακούς πιστεύεις ότι θα μπορούσε να μπει στο πρώτο άλμπουμ των System of a Down. Μάλλον επειδή στο τραγούδι συμμετέχει ο Daron Malakian. Των System of a down φυσικά».

Αυτό είναι το tracklist απο το επερχόμενο και πολλά υποσχόμενο album The Hunting Party

1 – Keys To The Kingdom
2 – All For Nothing (feat. Page Hamilton)
3 – Guilty All The Same (feat. Rakim)
4 – The Summoning
5 – War
6 – Wastelands
7 – Until It’s Gone
8 – Rebellion (feat. Daron Malakian)
9 – Mark The Graves
10 – Drawbar (feat. Tom Morello)
11 – Final Masquerade
12 – A Line In The Sand


Αν γουστάρετε την μουσική των Linkin park, των System of a Down και των Rage Against the Machines τότε η λίστα The Slipknot of the Down είναι η ιδανική για σένα. Για μουσικές λίστες πήγαινε στο Radio των Monkey Bros και επέλεξε ανάμεσα ανάμεσα σε λίστες που ανανεώνονται τακτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου