Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Οι Royal Blood ήρθαν να αλλάξουν το alternative rock!


Αποτελούνται απο δύο μόνο άτομα, τον Mike Kerr (μπασίστα και τραγουδιστή) και τον Ben Thatcher στα Drumms. To 2014 έβγαλαν το πρώτο δίσκο τους και απο τότε φαίνεται να κατακτούν σιγά σιγά το απαιτητικό κοινό της Βρετανίας, που ξέρει να αναδεικνύει το καλό alternative rock.

H ανέλιξη τους απο το 2013 μέχρι τον Αύγουστο του 2014 που έβγαλαν το ομώνυμο άλμπουμ ήταν εκρηκτική. Δύο singles άνοιγμα για τους Arctic Monkeys που τους υποστηρίζουν σε κάθε ευκαιρία και με την κυκλοφορία, ο δίσκος γίνεται περιζήτητος κάνοντας τις γρηγορότερες πωλήσεις εδω και χρόνια.


Έπειτα ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση και οι περιοδείες.


Η μουσική θα σου θυμίσει άλλα γνωστά συγκροτήματα αλλά γρήγορα θα καταλάβεις οτι ξεχωρίζουν σε πολλά σημεία. Όντας δύο ατομα μόνο, το βάρος πέφτει στα πρωτότυπα riffles στο μπάσο του Kerr που χρησιμοποιεί διπλό πεταλάκι και βγάζει ήχους τόσο περίπλοκους που θα νομίζεις οτι ακούς ολόκληρη μπάντα, ενω τα drumms είναι ενθουσιώδη και περίτεχνα χωρίς να είναι πολύπλοκα και κουραστικά.

Η μπάντα έχει φανταστικό ρυθμό και όλα τα κομμάτια του άλμπουμ είναι αξιοπρόσεκτα. Δικά μου αγαπημένα το Figure Out και το Out of th Black.

To Royal Blood κατάφερε να είναι ένας απο τους καλύτερους δίσκους της περσινής χρονιάς, αν και ήταν η πρώτη τους προσπάθεια. Τα παιδιά έχουν μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου