Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ακούστε τα δύο νέα κομμάτια των Slipknot!


Μετά απο πολύ ψήσιμο, αρκετά teaser και promo video, το πρώτο single του νέου άλμπουμ τους και μαζί ακόμα ένα κομμάτι με το video clip του.

Oι Slipknot είναι ένα συγκρότημα το οποίο ακούω απο πολύ μικρός (είχα ένα δίσκο τους που τον είχα λιώσει... χωρίς να ξέρω οτι ακούω slipknot!), πλέον όμως τους ακούω εκλεκτικά και τους κρίνω με άλλο μάτι.

To 2008 έβγαλαν τον τελευταίο δίσκο τους "All Hope is Gone" και μετά απο δύο χρόνια ο μπασίστας του group Paul Gray βρέθηκε νεκρός στις 24 Μαΐου του 2010 από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Οι Slipknot έκαναν ένα διάλυμα απο τα live αλλά έχει δυο τρία χρόνια που έχουν επιστρέψει. 

Ακόμα ένα πλήγμα ήταν και η απομάκρυνση του drummer Joey Jordison. Γενικά το συγκρότημα έχει περάσει καλά και ήμουν περίεργος να δω πως θα μπορούσαν να ανασυγκροτηθούν και το ποια θα ήταν η επόμενη μέρα. 

Με τα δύο νέα τραγούδια βλέπω οτι έχουμε μια μίξη επιστροφής στις ρίζες για το "The Negative One" (που φημολογείται οτι γράφτηκε για τον Jordison) αλλά και σε πιο καθαρά φωνητικά του single "The Devil in I" που σαφώς θυμίζει την έτερη μπάντα του τραγουδιστή Corey Taylor, Stone Sour. 

Ακούστε τα δύο κομμάτια.




Για περισσότερο Slipknot και nu metal ακούστε τη λίστα μας
The Slipknot of the Down! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου