Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Enter Shikari @ Κύτταρο Αθήνα 17/10/2014



Metal crossover-ιες, κιθάρες και dubstep, post harcore και metalcore, όλες αυτές οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν αυτό το συγκρότημα, αλλά η πιο ακριβής θα ήταν η Καινοτομία. Oi Enter Shikari, ένα απο τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του είδους, έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Οκτώβρη. 

Έχουν φέρει στο προσκήνιο της βρετανικής μουσικής της τελευταίας δεκαετίας: έχουν σκαρφαλώσει δύο φορές στο τοπ4 των βρετανικών charts με διαφορετικά άλμπουμς, ενώ ήδη έχουν κερδίσει έναν χρυσό και έναν ασημένιο δίσκο και μάλιστα χωρίς να είναι σε πολυεθνική εταιρεία!

Παράλληλα με την εμπορική επιτυχία τους, έχουν κερδίσει πολύ σημαντικά βραβεία από τα μεγαλύτερα μουσικά media τόσο του σκληρού όσο και του ροκ ήχου: βραβεία για Best Live Band από το Kerrang και τα ΑΙΜ (βραβεία μουσικής των Ανεξάρτητων Δισκογραφικών Εταιρειών), το βραβείο του ΝΜΕ “John Peel Award for Musical Innovation”, το βραβείο για Best Act στα φεστιβάλ Reading και Leeds σε δημοψήφισμα του NME και πολλές άλλες τιμητικές αναφορές.

Θεωρούνται δίκαια ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα επί σκηνής της εποχής μας και το αποδεικνύουν στις αμέτρητες sold out εμφανίσεις τους στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 20 Ευρώ (περιορισμένα εισιτήρια) και 23 Ευρώ σταwww.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public,Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Ταμείο:25 Ευρώ

Πληροφορίες:www.detoxevents.gr και 2109636485 (12.00-17.00)

Παραγωγή:Detox Events και Hard Times



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου